Tuesday, June 22, 2010

sejarah berulang lagi

Assalamualaikum to all...jam aku dah menunjukkan pkul 12.26 am..bermula dari saat ini maka terciptalah blog aku yang ke empat..diulangi,yang ke empat yer..kenapa yang ke empat..kenapa tak yang ke-2,ke-3..haha..actually, bila aku create blog je,esoknyer mesti aku dah lupa password..almaklum la banyak sangat password yang aku kena ingat..no bank la (kad bank aku jer dah 4..haha blagak siot,walhal duet sesen pun tarak), password pelajar,yahoo account ,jobstreet la..haha sangat banyak yang aku kena ingat,malas aku nak tulis semua kat sini..kang korang ingat aku blagak lak..lalala.so,untuk megelakkan aku lupa lagi,aku dah tulis password blog aku ni dalam handphone and lappy aku ni..bersemadi la ko kat situ..huhu..aku harap dengan adanyer blog ini,aku boleh buat luahan ati tak terkata..ahakss

2 comments:

ziera said...

aku tau sebab per ko salu lupe password.. sbb ko byk makan semut ler tuh..
rajin2 la tgk blog aku.. zierajoe.blogspot.com

EIGHT IS SAMANIAH said...

berehh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...