Tuesday, October 9, 2012

Bisnes =P

*Kerongsang Riben*

Hihihi..ni la bisnes kecil2 yang saya buat...sekadar menampung duit poket.. Alhamdulillah, setakat  ni mendapat sambutan hangat..pembeli saya dah tentulah cikgu2 dan anak2 murid =P

Ramai yang tanya, tak  nak buat design lain ke..sebelum ni ade buat design bunga tapi ambil masa yang banyak..setakat ni, saya tak banyak masa coz sibuk mengajar sambilan so, saya just buat benda yang menyenangkan dan simple...kang kalau buat yang lawa2 or besar2, duit yang nak keluar pun kena lawa jugak =)

Kot la ada sapa2 yang nak mengorder untuk dijual kat kedai/butik mak sedara or mak mertua ke...boleh aje nak mengorder...tapi dengan syarat 50 pcs ke atas =)

Saya jual benda ni RM 1..so, memang berebut la yang membeli..budak2 sekarang dah pandai  buat pembandingan harga...dorang tau kat kedai lagi mahal  kot =D

sekian =)


3 comments:

Siti Saleha said...

Cantinya... kretip, ajarla mcm ner nak buat.

EIGHT IS SAMANIAH said...

time kasih..insyaallah kalau rajin saya update entry cara nak buat reben keronsang yer...

enjoy blogging ya =)

Anonymous said...

It took me time to learn all the comments, but I honestly loved the blog. It proved to be very advantageous to me and I'm positive to all of the followers here!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...