Wednesday, April 6, 2011

Legging ke Lenggeng

Assalamualaikum bloggarian ..harap-harap korang semua sihat disamping insan yang tersayang..jangan jadi macam aku ni..dah berbulan-bulan tak balik kampung..gian dah ni nak melepaskan rindu kat amma dan orang yang sentiasa menyayangi diri aku..*tunggu kepulangan saya ye semua*..


Hokeh..kali ni topik hangat yang selalu dibicarakan dalam blog-blog sang arjuna saja iaitu kisah perempuan yang suka memakai legging..LEGGING ye..bukan LENGGENG..LENGGENG tu nama tempat kat nogori sembilan ye korang..para arjuna sangat suka mengutuk para dara walaupom dorang tu tak la perfect sangat pom..tapi para dara perlulah mengambil kisah akan apa yang dikutuk oleh para arjuna sebab apa yang dikutuk oleh mereka adalah betul dan mempunyai sebab-sebab yang amat munasabah untuk dikutuk-kutuk malah dicaci..


Aku sebagai seorang dara pom sangat malu dan tak suka dengan dara-dara lain yang amat suka memakai lengging..banggakah dara-dara kalian memakai sesuatu yang dianggap seperti memakai tetapi sebenarnya seperti bertelanjang bulat..kan mak dah termencarut..mak tak sukalah carut-carut ni..*pitam*


Segmen cuci mata..jom heboh-heboh =D..














ini imej cekci..jangan tiru gaya  ini..AWAS!!


*ini bukan legging tapi ini kain halam..bile tak berjalan halal dah berjalan haram*








*gebunya montot ko..ini kalau laki tengok time bulan puasa mau ganti pose 60 hari berturut-turut*



Setelah tengok gambar-gambar kat atas ini, adakah korang masih mahu pakai lengging..mungkin si dara akan berkata, tak kanlah kerana lengging para arjuna boleh tergersang..eh..para dara, korang tahu ke apa yang berada dalam fikiran para arjuna..mereka ada 9 akal tetapi hanya mempunyai satu nafsu..dan satu nafsu mereka itu memang hanya kepada para dara..

Banggakah para dara menayang montot debab anda..dan bahagian depan pula alur vagina anda..banggakah anda sebagai wanita islam memakai lengging seperti itu..ingatlah anda bukan baby..kalo baby pakai lengging amatlah comel ye..sebab bermacam kaler dan pattern ada..tepuk tangan, ubah fikiran..jangan meniru budaya  songsang fesyen barat secara membuta tuli..dorang tak nak pakai baju, korang pom nak bolen sama..mak terover laa..


p/s: kalau ada yang terasa dengan entry ini amatlah bagus..kerana orang yang terasa itu adalah orang yang masih mempunyai iman..sedarlah ALlah masih menyayangi anda...sesamalah kita menjadi umat islam yang dipandang tinggi oleh orang bukan Islam..wallahua'lam..

1 comment:

aisyah ahmad said...

adeiii..sakit mato seii ni memnadang haa..
berat mato memandang..
berat lagi dio pikul doso..
apokojadah eaa..

**sama2 kita doakan ALLAH bagi petunjuk kat mereka yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...