Thursday, September 30, 2010

Ini Kisah KonVo Saya

Assalamualaikum semua..diharapkan u'ols semua sihat dan sentiasa dilembayung RahmatNya..Amiin..

Tarikh   : 25 sept 2010
HAri     : Sabtu
Tempat : PICC, Putrajaya

Berdasarkan kenyataan2 di atas, maka telah berkonvolah aku dengan riangnye dengan teman2 seperjuangan yang selama 4 tahun berhempas pulas mencari buku kat library...bersengkang mata wat assignment (padah wat keje last minit..kengkawan yang laen enak tidur..padan muka hakuu)...betatih terkengkang-kengkang mengejar bas sidek nak ke kelas..duyai..macam2 kenangan kat USIM sampai tak tertaip kat sini..apa yang penting,aku dah jadi alumni USIM..perghh..ko ade..

Gambar2 dibawah sebagai bukti..korang layankan jela..ahakss..

Dengan emak tercinta + rakan2 seperjuangan..hud aku dah terlondeh-londeh..rimas giler pakai hud..cam tercekik jer =,=

Member2 taulan..entah bila boleh jumpa lak pasni..


Sakan bergambar sebelum masuk hall (",)

Bunga2 sebagai penyeri tambahan..terima kasih pemberi2 bunga sekalian..

Satu2 nya sahabat sekolah aku yang sama Uni ngan aku..kelihatan muka aku yang sangat bersememeh..huahua

hameekk..layan jela...

Serabut tol..

Pencarian Model Baju Mengandung..ahaks..

Tetopi  ijazah..

Senget2 kepala nak bergambar..

Hanya lelaki..

Tiada aksi keletah di sini..Dalam hall kena sopan2 je..
 



kawan2 yang bakal kawen tak lama lagi..

Sahabat gurau senda,gelak ketawa bertepuk tampar dan tangis2 meroyan..ahaks

Berapa banyak bunga daaa...

Finalis model Jubah Mengandung..Oh siapakah??

Lastly..terimalah ubat gigi colgate halal..


 Last but not least, aku akan rindukan kalian semua..moga2 semuanya dapat keje2 yang tip top..hooyeeyyy..

p/s: jubah konvo kite sangat cantik dan sangt mahal..uitt..
p/s: untuk menampakkan sedikit cumil, aku dengan beraninya telah menanggalkan spek mata..tapi padahnya, bila dalam hall mata aku teraba raba nak tengok orang..bile berjalan kat luar hall ntah bape kali terlanggar orang..haha..padan muka haku..cun nye tak tapi sakit kepala yang dapat..huahua~

2 comments:

JundullahOsman said...

suke dia dapat pegang bunge. he.

EIGHT IS SAMANIAH said...

mesti le suke...first time dlm hidup dapat bunga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...