Monday, November 22, 2010

Contest Ngetop!!


*sila klik gambar kat atas ni untuk pergi ke page "Blog Review-1 Hari 1 Blog"*

Hehe =,=
Camne nak cakap ye...sebenarnya malu pun ada nak join contest ni coz malu kalau orang yang kenal aku baca kisah aku dan malu ngan blog aku yang agak mundur ni..zaman sekarang orang tak pakai template dah..hukhuk..Kalau aku turutkan perasaan malu aku, sampai sekarang tak glemer la blog aku ni..tujuan utama aku join contest "Blog Review-1 Hari 1 Blog" ni sebab aku nak menambahkan bilangan kawan kawan dari kalangan blogger..sambil menambah bolehlah berkenal kenalan..ahakss..then, sebab lain apalagi kalau bukan nak promote blog sendiri..huahua (gelak sopan)

Kepada bloggers yang mahukan ramai kawan sertailah contest ni..tak rugi pom...

p/s: special thanks to Bro Sop coz wat contest ni..sila jangan segan bagi komen yang kaw2..

2 comments:

sop said...

terima kasih yer sudi sertai program ini..
kenapa hendak segan kan? huhuhu

EIGHT IS SAMANIAH said...

seganlah bro..blog saya template je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...