Sunday, November 28, 2010

Gile Ber"SHAWL"

Shawl..Shawl...Shawl...i love shawl..sekarang ni tengah gile ber"Shawl"..tak tau kenapa?? mungkin trend zaman sekarang ni yang giler bershawl menyebabkan aku pom terikut ikut gak..ok, ni the latest shawl yang aku sedang gila pakai ..sangat suka pakai shawl ni sebab tak sampai 5 minit aku dah siap melilit..

Shawl Smarties..shawl ni ranggi bile dipakai disebabkan oleh smartiesnya yang bermacam macam warna..*aku dah try,korang bila lagi??*

Ini Inner Cotton..inner ni aku pakai sekali ngan shawl smarties atau pom shawl2 yang lain..aku lebih suka pakai inner cotton ni sebabnye tak melekat kat kepala..inner ni boleh wat muncung tajam tapi tak sampai mencederakan orang ye..bagi yang berani boleh try pakai color inner dan shawl yang berlainan..macam aku pakai shawl color kelabu, inner lak color pink..kalo ade orang kate aku buta color, ada aku kisah..ni kan trend aku..haha..ok,selamat membeli dan mencuba pakai~

The latest shawl...ini Shawl Karachi namanya..sesiapa yang prefer buy online bolehla pergi ke almari dila..Yang bestnye kat almari dila ni ade semua jenis shawl..aku selalu ziarah blog almari dila ni coz dari sane aku boleh tau the latest shawl .."almari dila saya tolong promote ni, nanti bagi diskaun ya..haha"..kalo yang tak suka beli online, yang suka pegang2, belek2 terlebih dahulu boleh la pergi sendiri kat butik az zahra..
SEKIAN dan SELAMAT BERFESYEN =,=

p/s: simpan duet nak shopping shawl bulan depan..tunggu....

7 comments:

JundullahOsman said...

boleh buke bisness jual shawl ni. he

EIGHT IS SAMANIAH said...

juz suke berpesen jela jun tp mn tau rezeki kan..pray for me ya:)

Qeen said...

xd gambar sam pakai shawl ker??? nak gak tgk... mana tau berminat, leh la "join the room"... huhuhuu...leh kan???

EIGHT IS SAMANIAH said...

segan la nak tayang gambar..kalo berminat x yah tayang gambr terus g je kat room tu :)

~ a I n I ~ said...

tu dia...cik samaniah da addicted ngn shawl la...tlg belikn i shawl cntik2 camni bleh?

EIGHT IS SAMANIAH said...

bg duet semua jalan cik aini~

ishiko said...

wett.. wett... sggh sini...
*google pixca, jumpa belog nih.. hehhe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...