Tuesday, January 18, 2011

Blog Bakal Terbiar a.k.a Bersawang

Assalamualaikum bloggarian =P

Selamat pagi dan selamat tidur semua..di pagi yang indah ni aku nak memberitahu kepada semua yang sudi baca blog aku ni,ceh..bajet blog hebat macam fatin liyana lak..tapi adakukesah..mungkin dalam seminggu ini tiada entry baru akan tercipta..seminggu boleh jadi dua minggu atau lebih..semuanya bergantung pada sekolah yang bakal aku mengajar nanti..kalau aku dapat sekolah kat dalam hutan rimba yang nak pergi sekolah pom kena naik bot maknanya time cuti sekolah jela aku baru hupdate entry baru tapi kalo dapat sekolah di tengah kotaraya insyaAllah sedaya mungkin akan ku update adik belog aku ni..

Hokeh semua..doakan aku menjadi guru yang dihormati dan disegani..wahhh terbaekk!!!

p/s: jangan lupa doakan aku jadi seorang guru yang sangat penyabar..sebab saya bakal mengajar kanak kanak istimewa..tak sabarnyer =)

*saya tak mengajar ABC..saya mengajar alif..ba.ta.*

3 comments:

Miss Sunshine said...

Salam..

sekali sekala bersihkanlah sawangnye ye.. heheh.
Nanti kita boleh kongsi citer sama2 ye..
Good Luck
InsyaAllah semuanya ok.
Mgkn silibus j-QAF untuk Pendidikan Khas lain sikit kot.

EIGHT IS SAMANIAH said...

insyaAllah kalo ada kelapangan memang sawang akan dibersihkan sokmo..hehe~

... said...

as salam..
oo..cikgu..
moga2 urusan cikgu dipermudahkan-Nya..
ameen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...