Sunday, December 12, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway..YaY!!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum semua...


Jalan jalan kat bloglarian tetiba aku jumpa giveaway yang menarik dan hadiahnya juga menarik..oh.siapa tak nak join sila lari jauh jauh..hihi
*Sesape yang nak join klik Mama Kembar 3 buat Giveaway..Yay!! *


Serba sedikit tentang mama kembar 3 :

- Giveaway ni dibuat sempena ulang tahun mama kembar 3 yang ke enam..*Happy anniversary ye..tahniah*
- Beliau ni ada baby kembar 3..that's why nama blog beliau mama kembar 3.
- Kembar beliau shomel shomel tau..rezeki sekali lahir dapat tiga terus..tak ke hebat tu..Allah itu maha berkuasa *insaf*..mak aku dapat penyakit darah tinggi selepas lahirkan aku..maybe waktu tu mak terlebih nervous or stress..mak..i love u sangat sangat..nanti balik kampung orang bagi upah cium dengan peluk kat mak..mmmuaahh :)


Jom layan video ni..tengok macam mana susahnya ibu korang nak lahirkan korang...



*kelahiran dengan pembedahan..nak letak yang lahir secara normal macam tak sopan lak..lagi pom aku takut nak tengok yang lahir normal punya..seram dan insaf*


Ni pula hadiah untuk yang menang giveaway..hebat hebat weh..tu fasal aku join tau...*big grin smile*


:: Hadiah Tempat Ketiga || Telekung Travel ::
*uit..bestnyer..*


:: Hadiah Tempat Kedua || Island waters Body Mist + Telekung Travel ::
*oitt..ini lagi best..*

 :: Hadiah Tempat Pertama || Pure sedection midnight body lotion + Body Mist + Telekung Travel ::
*wow..amazing!!ini super best...*


:: Saya nak tag Qeen Sha *haruslah*...afi...sakinah ::



p/s: saya pom nak baby kembar jugak..boleh??

2 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck! :-)

p/s-mama pun tak brani nak tgk video tu, ngilu rasa. Mama pun operate, camna tak terpengsan masa branak dulu pun tatau laaa hehehhee

EIGHT IS SAMANIAH said...

wslam..welcome kak mama..

sebab kak mama kuat..neway congrats kak mama ada kembar tiga~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...