Saturday, December 18, 2010

Saya Gay..Saya Okay..

Uiit..tajuk nak gempak aje kan..yang gay tu bukan aku sebab aku ni pompuan..pompuan tak boleh jadi gay..huhu..tak tau la kenapa tak boleh tidur lak..so, dengan ajaibnya aku pom berblogwalking la..banyak sangat jumpa kawan kawan baru tadi..hoho..lepas dah say hye and tata aku pom terus menuju ke youtube..tengok cara cara nak bemekap pula..*tak sudah sudah..tapi tak juga pandai nak mekap muka sendiri..haha*..


Tetibe aku terperasan kat sebelah tu ada tajuk ::saya gay saya okay::...macam haremmm je tajuk dia kan..tapi itulah realiti..so, jom layan video mamat gay ni..haisshh, aku tengok muka dia dengan lentuk lentuk badan dia pom aku dah geli..yarrkk..tapi dia ni pandai..engineer gitu...*salunya orang bijak pandai memang cam gitu..tak bernafsu dengan pompuan..lebih lebih lagi doktor sakit puan...ada butul..* Jom layan video ni..lepas ni kalau korang terserempak dengan mamat ni korang baling je dengan high heel korang hokeh..*teremo lak*



*Semoga beliau insaf dan mendapat hidayah dari Allah*


p/s:  Bersyukur dengan apa yang Allah Berikan
p/s/s: Kenapa aku gila sangat dengan shawl..sabar sabar..


6 comments:

dabuldahi said...

eh budak lapan! apa plk?
aku pun gay la.. kenapa nak salahkan gay ni? apa salah orang gay???














hahahaha...lawak ja
memang salah!!! salah disisi AGAMA ISLAM.
hukum dia HARAM!

EIGHT IS SAMANIAH said...

dabuldahi: kamu gay..lariii jauh2 semua perempuan..hoho..*kidding*

dosye2..habis tu kami yang pompuan ni untuk siapa kalau semua laki cakap "saya gay saya okay"..haha~

Ain Zulaikha said...

eight is samaniah, betul tu.. entah apa nak jadi zaman sekrang ni kan . byk sangat terpesong.. moral dia orang entah ke mana tak tahu lah.. boleh pulak okey .. blogger famous kot cakap cmtu.. kalau lah dia nak tarik trafik dekat blog dia tu, haishhh mmg tak halal..

apeqchan said...

sekarang ni da takde rase malu berkenaan isu2 sensitif ni...

Bintang Suka Cendol said...

izin mengomen...just now following eight is samaniah.. nice blog anyway!

apela..langsung xde rasa malu.. bukannye nak ubah diri, malah siap ajak org len plak bangga jd gay..ish..ish.. memang salah powm di sisi agama..dahla dye ni Islam( tengok nama dye)..muka powm mcm mlayu... malu nye..

EIGHT IS SAMANIAH said...

dunia sekarang dah nak kiamat...ramai orang tak tahu nak bezakan antra yang halal dan haram..astaghfirullahalazim..

bintang: terima kasih follow saya:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...